Vizesblokk: Nyári előrejelzés

2015. április 1., szerda

Nyári előrejelzés

Bár még az időjárás nem tudja eldönteni, hogy épp tavasz van vagy tél, Mi már javába gondolkozunk mivel lephetnénk meg a nyáron Téged!

Első körben ajánljuk az évek óta jól bevált receptet: a Tisza-Tavi Kalandtúrát, melyet idén már a lehetséges árvizek utánra, de még a jó idő kellős közepére tettünk, augusztus 8-ára.

De, akinek ez az időpont éppen nem jó, vagy csapat nélkül maradt és egyedül nem hajtana meg egy 4 személyes kenut, annak is lesz ajánlatunk bőven.

Júniustól elindítjuk kis csoportokra személyre szabott túráinkat. Ez alatt azt értjük, hogy Te felkeresel minket, Mi pedig összeállítjuk a neked megfelelő programot. 

Persze tudjuk, a lehetőségek tárházából válogatni igen széles körben lehet, és a bőségben azt se tudod hova nyúlj, így egy két ötletet leírunk neked.

A három eszköz, amiből választhatsz, a kenu, a kerékpár, és természetesen a saját lábad :)
A témakör, amit választhatsz, a teljesítmény kényszer leküzdése, a tájban való elmélkedés vagy fotózás, illetve aki a régmúlt vagy a közelmúlt értékeire kíváncsi.
Tájegységként elsősorban a Tisza-tó és környéke jönne szóba, természetesen a gyalogos túrákat kiterjeszthetjük a hazai hegyekbe is, mert tudjuk, hogy nem a legjobb az Alföldön poroszkálni.

Nézzünk egy két példát:

Szereted a természetet, de a városok, falvak értékei is érdekelnek, és közben még mozgásra is vágysz, de a karodat túlságosan gyengének érzed.... Számodra a legideálisabb választás, ha bringára pattanunk veled/veletek, és megmutatjuk milyen szépségei vannak a régiónak.

A víz a lételemed, és szeretsz nagy távolságokat legyűrni egy nap alatt, mégis szívesen eljutnál eldugott helyekre?... Neked egy vízitúrára van szükséged, ahol a társakkal való versengés és ökörködés mellett, alkalmad van elfáradni és gyönyörködni a táj szépségeiben.

Vagy egyszerűen csak elfogyott a számodra elérhető helyeken az érdekes fotótéma... ülj be mellénk a kenuba, csónakba, és megkeressük álmaid témáját.

A nyár során a jól bevált versenyen kívül pár új dobással is megismertetünk, ám ezek még kialakítás alatt állnak, így majd egy következő cikkben próbáljuk elcsavarni a fejeteket azokra is :)

Egyet ígérhetünk, kalandban nem lesz hiány...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése