Vizesblokk: Fogyó-túra :D

2015. január 12., hétfő

Fogyó-túra :D

Mint minden évben, most is kiválasztottunk egy gyönyörű helyszínt a szilveszteri mókázásra. Erre azért van szükség, hogy ne csak a táplálék beviteléről szóljon ez a dőzsölős hétvége. Az időpont pedig dec. 30-tól január 3-ig tartott ebbe két könnyebb és egy nagyobb túra fért bele Bihar megyében :D


Utunk során Várfenes településen sikerült egy nagyon exkluzív szállást találni, nagyon jó ár-érték arányban. Innen indítottuk a túráinkat, esténként pedig a nagyméretű közösségi terem nyújtott jó szolgálatot az esti programok és az elmaradhatatlan parti helyszínéül. 


Első nap felmérve a társaságot, egy kisebb dombocskára vitt fel az utunk. Este pedig jó hangulatban töltöttük a Beugró játék adta lehetőségekkel. A közösség építése céljából némi alkoholos nedű is előkerült illetve darts bajnokságot is tartottunk, hogy mindenki megtalálhassa a maga kis szíve csücskét az estében :D

Másnap egy kicsit hosszabb túrával Biharfüreden a Csodaforrástól indulva a Mezőhavast vettük célkeresztbe. Itt a hóviszonyok megfelelőek voltak a túrasízőknek is, találkoztunk is egy két bátor illetve helyenként vakmerő sízővel. Végül a csúcs látványában is többen gyönyörködhettek, bár a csapat néhány tagja visszafordult lévén Janka, aki épp hogy egy éves lett máris vállalkozott erre a téli kirándulásra, kissé megszunnyadni látszott, és nem akarták Janóék se, hogy véletlen megfázzon.

Sajnos a lefelé úton kellett rájönnünk, hogy az egyik autóból folyik a motorolaj, így ő vontatásra szorult.





Harmadnap, amolyan szilveszter utáni testébresztésképp egy közeli vár romjait vettük célba. Erről rövid videót itt tudjátok megtekinteni:





És végül még egy rövidfilm az aktuális hóhelyzetről:





Ha szeretnél ilyen, vagy ehhez hasonló kalandokba részt venni, akkor látogass el a facebook oldalunkra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése